Kite to Kite

De ontwikkelingen in de kite-markt gaan soms hard. Nieuwe toepassingen, meer veiligheid, betere prestaties. En telkens nieuwe producten.
Hoe blijf je bij, als ook de prijzen soms hard gaan en je al heel wat materiaal hebt?

Het KITE-TO-KITE concept biedt hiervoor een oplossing.
Of je nu wat nieuws wilt kopen of een mooie tweedehands product, je kunt bij ons altijd inruilen.

MAKE ME DEAL
Als je weet wat je bij ons wilt kopen, en wat je wilt inruilen, kies je voor MAKE ME A DEAL. Geef aan wat je gaat kopen, en wat je aanbiedt. Wees zo specifiek mogelijk: noem het merk, model, de maat, het bouwjaar, de kleur, kite-only of ready-to-fly en of er eventueel schade is (geweest). Samen bepalen we de waarde van jouw spullen en dan stellen wij je een deal voor. In de regel zal de waarde van je ingeruilde materiaal maximaal ongeveer 60% bedragen van de waarde van het materiaal dat je koopt.

FIND ME SOMETHING
Je bent al tijden op zoek naar die ene kite of dat speciale board. Met onze lange ervaring in de second hand markt in heel Europa weten wij van veel kiters wat ze in de tas hebben, en of ze het eventueel willen verkopen. Geef ons een zoekopdracht via de button FIND ME SOMETHING en bespaar jezelf de tijd en de moeite!

KITE-ALERT
Mocht je interesse hebben in een bepaald item, en als eerste willen toeslaan als het beschikbaar is, vraag dan een KITE-ALERT aan. Zodra het product in aantocht is (nieuw of gebruikt) seinen wij je in via mail of SMS. Zo krijg jij als eerste een tip, nog voordat het artikel in de shop wordt aangeboden!

SELL MY STUFF
Als je grotere items, complete series of je hele voorraad kwijt wilt, en geen tijd of energie hebt om zelf alles op de diverse forums en virtuele markten te zetten, kun je ons door SELL MY STUFF als bemiddelaar inzetten. Wij kennen de markt, weten waar een vraag zit en bieden op commissie-basis jouw gebruikte materiaal aan. Wij hanteren een handling-fee van € 50,00 , welke wordt verrekend met de commissie (10%) bij een geslaagde verkoop.